Föreningar

Puckmate jobbar idag tillsammans med flertalet föreningar, främst i Sverige men även andra nordiska länder. Utöver föreningar jobbar vi också med några personliga hockeytränare i USA och Kanada som på daglig basis använder Puckmate.
Vi brinner för utveckling genom individuell träning men är också medvetna om att laget går före jaget. Individuell träning är en väldigt viktig del i att utvecklas som hockeyspelare, men lika viktig, om inte viktigare, är träningen i form av övningar tillsammans med lagkamraterna. Därför är vi ständigt ute hos föreningar i landet för att visa upp våra produkter och förhoppningsvis bidra med variation på övningar där våra produkter används.

Vad erbjuder Puckmate min förening?

Puckmate erbjuder (utöver lustfyllda träningsövningar med oändlig variation) rabatterade priser för föreningar och för föreningsmedlemmarna. Om du som förening ingår samarbete med Puckmate idag erbjuds du som förening och föreningsmedlem 20% rabatt på hela vårt sortiment. Utöver ett bättre pris så kommer vi gärna ut och visar upp våra produkter och ger tips på effektiva övningar.
Just i detta nu håller vi även på att ta fram videomaterial med våra främsta övningar som kommer delas med föreningarna som använder Puckmate.

Föreningar som har Puckmate idag

Om du har Puckmate sedan tidigare och vill få nya tips på övningar, komplettera med flera produkter eller bara har en allmän fråga, skriv ett mail till oss så återkopplar vi så snart vi får möjlighet och hjälper er.
Om ni även flitigt använder Puckmate på träning är vi väldigt tacksamma om ni filmar eller fotar övningarna och skickar det till oss, alternativt taggar oss på era sociala kanaler om något läggs ut. Vi lägger själva mer än gärna ut videoklipp med innovativa övningar på våra egna kanaler.

Vilka föreningar använder Puckmate idag?

Nedan listar vi föreningarna som någon gång har använt eller använder Puckmate. Listan uppdateras löpande.

Har du Puckmate men står inte med? Skriv ett mail till oss så lägger vi in en länk och er logotyp.

Vill du veta mer om hur vi på Puckmate jobbar med föreningar? Hör av dig så tar vi mer än gärna ett snack.