Puckmate Stripe - hockeyträning överallt

Puckmate Stripe - hockeyträning överallt

25 April, 12:00

Puckmate Stripe - hockeyträning överallt

Publicerat av Johan Ollson för Puckmate

Våra bästa platser - Puckmate Stripe

Puckmate Stripe är startskottet för Puckmate, en trotjänare, en favorit och en produkt som har väldigt många fördelar. Det enda som behövs är ett underlag som tillåter din puck att glida. Vi har självklart golv för detta (Puckmate Floormate), men har du en MDF-skiva eller liknande fungerar det också.
Vår Stripe fäster på i princip alla behandlade material vilket gör den extremt mångsidig. Tack vare det starka klistret på det gula nanogummit (likt stighudar på skidor) kommer du märka hur bra det faktiskt fäster. När du är klar med träningen för dagen drar du enkelt bort Stripen och tar bort eventuellt smuts med en fuktig trasa. Sätt sen på medföljande skyddsremsa för att inte slita på klistret i onödan. Vart använder jag då Puckmate Stripe? Nedan listar vi typiska platser som är perfekta för användning av Stripen:

 1. Garageuppfarten – bor du i villa, radhus eller någon annan bostadsform som ger dig tillgång till en garageuppfart har du hittat guld.
  Fäst Puckmate Stripe i nederkant på väggen och placera ditt golv eller platta.
  Stripen ska ligga så nära golvet som möjligt för bästa effekt. Använd Puckmate off-ice puck eller vanlig puck.
  Börja nöta!

 2. Källaren – att stå och repa upp, och reta upp, parkettgolv och sambo i vardagsrummet är inte speciellt populärt. Har du dock tillgång till en källare där det ofta är betonggolv och oömma väggar och golv har du även här hittat guld.
  Lägg ut golvet (om det behövs) och fäst Stripen på väggen.
  Börja nöta!

 3. Inomhus – om ljudet inte stör dig, om du inte är rädd för att repa golvet, så kan den bästa platsen vara huset eller lägenheten du bor i. Fäst Stripen på valfri vägg eller list och lägg ut eventuellt oömt underlag.
  Börja nöta!

 4. Vart som helst – det som krävs för att använda Puckmate Stripe är ett golv där pucken glider och någon form av stopp/vägg att fästa Stripen på.
  Många har tillgång till en asfalterad gata. Ta med något att fästa Stripen på (som inte väger för lite), en skiva eller golv, klubba och puck.
  Börja nöta!

 

Använd rätt underlag för din Puckmate Stripe

Det finns flera exempel på underlag som pucken glider bra på. Variationen och möjligheterna på golv är många. Här listar vi våra tre favoriter:

 1. Formplyfa
 2. Plexiskiva
 3. Plastskiva

Dessa golv köps på din lokala bygghandel och kostar inte mycket.

För att förbättra glidet ytterligare finns det några enkla knep att ta till. Här nedan listar vi några smarta tips för bättre glid:

 1. Potatismjöl
 2. Glidex silikonspray
 3. Glidvax

Oavsett vart du befinner dig eller hur mycket plats du har kan du enkelt använda Puckmate Stripe för enkel och effektiv träning. Ingenting är omöjligt, det är bara du som sätter gränserna.

Puckmate Stripe kostar enbart 699:- och du beställer den här!

Tillbaka till blogg